Maj
24
2009

Psychodog

Jag ligger och ser på reprisen av Robinson, missade igår eftersom jag var på bio. Vad spännande det är. Riktigt starkt jobbat att tjejerna tar sig till finalen, lite fulspel och massor av tur. Jag är imponerad. Jag skulle själv vilja söka till nästa säsong, MEN jag vet att jag inte skulle klara mig länge, alldelens för kräsen i maten för att kunna överleva på ön.

Igår, efter h-vetes natten med kiss-Amigo, skulle jag bädda rent för sjuttonde gången, men var så trött på alla lakan vi har. så Johan, ja Johan av alla människor köpte nya lakan! Han fick desutom välja dem själv. Det blev ett par som är så typiska Johan, marinblått och stjärnor, hans favoriter. Jag tycker de är snygga, vad tycker ni?

Herkules blir nog mest glad av nya lakan, han älskar att ligga i sängen. Ena sekunden ligger han hur fint som helst för att i nästa börja snurra runt av lycka.

Idag, eftersom vädret fortfarande inte beslutat sig för att visa sol så får jag hitta på inomhusaktiviteter. Städat och skurat huset, tvätta gjorde jag igår så det behövs inte. Inventera garderoben inför sommaren skulle jag behöva. Just nu känns det bäst att ligga kvar i sängen.

Strike a pose!
Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning