Maj
24
2009

Let´s get happy and let´s be gay….

Solen tittar fram, satan vad skönt, trodde det skulle bli ännu en dag inomhus. Det är så mycket mer jobb att bo i villa jämfört med lägenhet. Nu har vi liksom en trädgård stor som två fotbollsplaner, innan hade vi en liten sketen balkong.

Jag har dock begränsat mig
till att ta hand om verandans växter, resten får trädgårdsmästaren ha hand om. Minns ni att jag köpte ett rosmarinträd för någon veckan sedan? Har inte haft tid eller så har vädret sugit men nu fick jag ta och plantera om det i en stor kruka så det kan växa till sig och sprida sin doft över hela gården.

Cosmo är dessutom på väg hit, vi ska ut på äventyr. Vad det blir? det får ni se senare.
Sommarkänslor!

Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning