Maj
26
2009

Inatt jag drömde…

Inatt hade jag en konstig dröm. Jag drömde om en tv-serie jag såg som barn The Jetsons, någon som minns?. En futurisktisk tecknad serie, om en familj som bodde i rymden. Iaf, familjen, var som min familj just nu, bara att vi bodde ute i galaxen. När jag vaknade tyckte jag det var synd att vi faktist inte gör det. Borde vi inte kommit längre i utvecklingen att det borde vara fullt möjligt?Smakprov på The Jetsons
Jag tiggde åt mig lite sovmorgon imorse. Det var välbehövligt. Det går bättre bussar om jag börjar jobba kl 09 mot att börja kl 08. Det jag glömt var att de bussarna oftast trafikeras av alla skolbarn. Det fick jag erfara idag. Efter två stationer kommer ett 20tal gulreflex-västade småbarn och kliver på. De skriker och springer runt och letar sittplats. De börjar gråta och bråka om de få platser som finns.

Ytterligare en station till så kommer en liknande grönvästprydd grupp av barn som var betydligt lugnare, men tillsammans med de gula blev det världens bussresa. De mobbade varandra så att de midjeväskeprydda fröknarna fick gå emellan.
Ibland kan jag sakna att vara barn, och ibland är det så j*vla skönt att nästan vara vuxen.
Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning