Sep
20
2010

Manlig fåfänga

Sedan fotbollskillarna blev en del av modet (Ljungberg & Beckham främst) och införde den metrosexuella mannen så har det blivit accepterat med det mesta för män. Men var går egentligen den där gränsen för vad som är ok och vad som inte är det?

Johan tycker liksom att jag sminkar mig när jag smörjer in ansiktet med hudkräm. Han tycker nästan att hårprodukter är fjolligt. För mig går väl gränsen vid smink, alltså riktigt smink. Hudkräm och concealer räknar jag inte dit. På sommaren kan jag t.o.m. ha lite brun utan sol ibland. Finns det egentligen något big No no?

Written by Jimmy Whoo in: General,Uncategorized |

5 kommentarer »

 • okejj :)
  varför tkr du det?

  Kommenterat av: emmanorrman - | 20 september, 2010
 • Man vill ju inte se ut som en stor bebis liksom…

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 20 september, 2010
 • HAAHAHAHAAHAH, du gjorde min dag. serri!
  sjukt kul att läsa det där xd

  Kommenterat av: emmanorrman - | 20 september, 2010
 • Tack så mycket, bra att veta. Vart inne på One ett tag nu men inte riktigt känt att det varit rätt men nu får det nog bli det ändå.

  Jag tycker gränser går vid mascara och allt annat ”smink”, att täcka en finne eller två ser inte jag som att ”sminka” sig. :)

  Kommenterat av: Christoffer Angelin | 20 september, 2010
 • men eller hur, det är ju bara nyttigt att täcka lite.. :-O)

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 20 september, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning