Maj
29
2009

Elin Kling party vs Lumpen

Ikväll har Elin Kling stor fest till ära för sin "Dagens outfit" hemsida, minoutfit.se. Jag var med och testkörde sidan innan den släpptes på marknaden.

Festen hålls på klubben Collage och det ingår drinkar, goodiebags (värde 2 500:-) och massor av snygga människor (hopefully).

Nu till saken. Jag vill gå. MEN, Johan och Cosmo har gaddat ihop sig och tvingar med mig på vandringsfärd hela helgen inklusiva tältövernattning. Alltså, jag kan förstå att de två stadsråttorna tycker det är exotiskt att vandra och övernatta i det fria, men jag har redan passerat det stadiet.

Jag har gjort lumpen i blåshålet Östersund ett år. Där fick vi sova i det fria mitt i vintern -20 grader utomhus, UTAN tält. Vill de göra det nu, visserligen i sommarvärme, fine do it, men kräv inte att jag ska med.

När jag tänker efter så liknar mitt nuvarande förhållande tiden i lumpen. Då gick jag upp 10 kg, visserligen mest muskler, satan vad mycket mat de tryckte i en där. Massor av befäl som skriker på en så fort man slappar. Ja, det är precis som nu, Johan gapar och skriker så fort jag inte jobbar eller bara vilar, sedan vi blev sambo har jag dessutom gått upp 10 kg, enbart fett.

Om någon vill gå, let me know.
Två personer på listan,
free entrance.
dresscode: Fabulös
tid: 22-03,
plats: CollageLedningspluton I5, Fältjägarna. Ett numera nedlagt regemente.


Efter en dag i skogen.


Vilka lirare.


Resning av tält åt befälen.


Tältmys
Isvak 7:e Januari 2003
Blekare än så här lär ni aldrig se mig.


Pose med AK 5


Hahaha,det är inte jag, faktist!!!Den här bilden sammanfattar väldigt bra min tid i lumpen.
Jag var konstant trött, eftersom man aldrig riktigt fick sova.
Man var uppe dag som natt med olika övningar.

Jag kan dock stolt säga att jag var minst i plutonen men hade störst vapen!
Vår plutons enda KSP-skytt! (ksp – kulspruta)

Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning