Sep
11
2010

Valresultat

Jag är faktiskt lite kluven till vad jag ska välja. Tänkte förtidsrösta men känner mig inte redo. Har gjort de flesta testen för att se vilket parti man sympatiserar med. Jag vet ju att jag är blågrön till färgen och trodde jag var mest för Centerpartiet denna gång, men enligt tester får jag ofta SD, M och FP. Fp vet jag ju eftersom de har jag röstat på i tidigare val. Men alla tester ger mig höga resultat på SD. Jag vet att jag aldrig kommer att rösta på dem men ändå. De har något som verkar vettigt iaf. Nej M eller C tror jag det blir.

Bäst test tycker jag att VALPEJL har. Många och vettiga frågor som ska besvaras.

Written by Jimmy Whoo in: General,Uncategorized |

2 kommentarer »

  • Shopping…Är det samma som moderat????

    Kommenterat av: Irene | 13 september, 2010
  • Ja Dolores, alltså är du Moderaternas Moderat!

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 13 september, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning