Sep
09
2010

Demokratin

Eftersom våra politiker är folkvalda utifrån våra intressen och värderingar, så ska de handla utifrån vad det är vi vill. Ibland gör politikerna inte det, och det är då vi måste säga till att de gör fel. De är trots allt folkvalda för att göra det folket vill. Det var det vi gjorde här på Brevik. Kommunpolitikerna ville anlägga ett giftigt asfaltsupplag på en strandtomt i skärgården. Hur de nu ens kunde tänka tanken. Vi protesterade och samlade näst intill hela Befolkningen på Brevik namnunderskrifter. Kommunen backade och har tagit fram andra förslag till var detta asfaltsupplag ska byggas.

En seger till oss. Kalvfjärden är räddad för denna gång. Det ska dessutom bli naturreservat i en del av området.

Jag vet att jag skulle bespara er från mys/träningsoutfits, men denna går väl ändå som friluftsliv och är legitim att bifoga. För att visa vad det är vi räddat från potentiell miljöförstöring.

Brev från Tyresö kommun.PDF

Written by Jimmy Whoo in: General,Life,Uncategorized |

2 kommentarer »

  • Thnx so much for this! I havent been this thrilled by a blog for quite some time! You have got it, whatever that means in blogging. Anyway, Youre definitely somebody that has something to say that people need to hear. Keep up the good job. Keep on inspiring the people!

    Kommenterat av: William Hill Football | 20 december, 2010
  • I have read few of the blog posts on your web site these few days, and I really like your way of blogging. I added it to my favorites web site list and will be checking back soon. Please visit my web site too and let me know your opinion.

    Kommenterat av: Sports Betting Euro2012 | 21 december, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning