Sep
04
2010

Årets val

Jag tror det kommer att bli jämnt i årets val, fast ändå en seger för Alliansen. Hur skulle det kunna gå på annat sätt? De röda vill ju införa de mest idiotiska skatterna som finns, förmögenhetsskatt och fastighetsskatt. Jag förstår inte hur någon skulle vilja ha dem tillbaka. Vi har tillräckligt med skatter så det räcker.

Mina pengar har jag redan skattat för , bara för att jag väljer att bygga upp ett kapital med mina redan beskattade pengar så ska jag straffbeskattas för att jag har dem. Idiotiskt. Lika med fastighetsskatten. Visst min villa har ett värde i  sig, men det är inte pengar man har på banken, utan det är pengar som är knutna till villan, ändå ska man beskattas för de pengar man inte har. Alla måste ju ha någonstans att bo, och väljer man villa då ska man straffbeskattas tydligen.

Min röst går till det blågröna blocket, Alliansen. Däremot har jag inte valt vilket av partierna som får min röst. Där har de fortfarande lite mer att säga till om för att övertyga mig.

En annan sak jag tycker är idiotiskt är alla dessa valposters. Miljöslöseri, de sitter bara och förfular landskapet, sönderrivna och nedklottrade. Visserligen skapar det jobb för någon måste ju städa upp efter detta.

Min träningsoutfit är precis som mitt valdeltagande, övervägande blått med inslag av både rött och grönt.

Written by Jimmy Whoo in: General,Life,Uncategorized,Workout |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning