Aug
29
2010

My hoods

Imorse tog jag mig en välförtjänt sovmorgon. Till klockan 10 då dvärgarna började gnälla på mig och ville gå ut. Jag tog med mig kameran och började med en morgonpromenad. Efter en stund började jag känna mig lite hungrig. Kollade på klockan, oj, jag hade varit ute över 3 timmar. Men det var så ruskigt skönt i morgonsolen.

Här på Brevikshalvön finns alla sorters boende, allt från lyxiga mansions till små kolonilotter, det finns t.o.m. ett bostadsrättshus. Men vad ställer folk i sina trädgårdar? Det var en hel del skumt som fastnade på bild.

Det finns t.o.m. en gata för er som gillar smisk på rumpan.

Vissa har utsikt över Nacka, andra har 101 trappsteg för att ta sig hem.

En del har delad båtplats medan andra har en helt egen.

Några ringer med Telia, andra tar tunnelbanan från bakgården.

Vissa skrämmer sina besökare med väggkonst, andra har vakthundar.

Jag föredrar strandpromenaden, men där finns endast fake-delfiner.

Vissa har solur i trädgården, andra föredrar väderkvarnar.

Somliga tror att trädgårdstroll är snygga, andra dekorerar med souvenirer från Påskön.

Ibland tror jag att det bor kändisar i området såsom Polo, Ralph Lauren.

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Life,Uncategorized |

2 kommentarer »

  • SV: Hmm, testat ha nattinställningarna på?
    annars måste jag nog själv testa detta och se om jag får upp samma fenomen!

    Kommenterat av: Tommy | 29 augusti, 2010
  • Mmm faktist. Kanske bara mina hundar som har speciella pupiller kanske..

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 29 augusti, 2010

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning