apr
04
2014

2014

Vad har jag haft för mig sedan Dubai ? renoverat huset, flyttat från huset, nybyggd lägenhet i stan, inreder för fullt, köpt bil, större bil och jobbat för fullt på kontoret. Varit på en hel del teater, komedishower och musikaler, sådant som hör cityliv till. Fyller på med några bilder sedan sist.

Weather for leather

Raw comedy at the Hilton

New car, Volvo V60

New apartment

Valentines Day

Spring 2014

Nu välkomnar vi våren.

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Hunk,Life,Outfit |

1 kommentar »

  • Svar: Tack för tipset! Jag trivs dock rätt bra som arbetslös här nere i Lund. Det blir trots allt mitt sista sommarlov, så jag kan lika gärna ta vara på den =)

    Kommenterat av: Dennis Widmark | 13 juni, 2014

Leave a comment

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning