aug
11
2013

Royal Castle roadtrip

Vi brukar hinna med ett par slottsbesök per år, oftast de som ligger i Stockholm och närområdet. Gripsholm, Skokloster, Tullgarn, Ulriksdal, Bogesund och Kungliga slottet. Det finns många fler att besöka och hittills under semestern har vi varit på Rosersberg slott och Drottningholm. Drottningholm som vi är på var och varannan helg annars, då till hundöarna, har vi dock aldrig gått visning förrän idag. Väldigt magnifikt må jag säga. Dock verkar fotoförbud vara ett genomgående tema på dem alla. Så man får oftast endast bilder utanför, i slottsträdgården.Drottningholm Castle Gay vacation

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Summer holiday |

Inga kommentarer »

Leave a comment

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning