Jul
16
2013

Känn ingen sorg

Idag bjöds vi på förhandsvisning i kvällssolen av Håkan Hellström-filmen ”Känn ingen sorg”. Jag är ju född västgöte och har mina rötter i västkusten och filmen är helt fantastisk. Svensk film börjar arta sig och håller högre standard än någonsin. Fällde inte bara en tår, Adam (Torka aldrig tårar) gör en fantastiskt huvudroll. Jag kommer att somna med ett leende på läpparna, min sista lediga semesterkväll kunde inte slutat bättre. Imorgon ringer klockan 05:30 och jag måste upp till kontoret trots sommarhettan…. Känn ingen sorg…för mig.. jag har mer semester i Augustiiii…Känn ingen sorf, movie preview

Written by Jimmy Whoo in: Movie |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning