feb
16
2013

Valentines day

Vi hade faktiskt inte någonting inplanerat för denna hjärtliga dag.

Vi firade vår årsdag,för sjätte gången,  för en vecka sedan på Hotell Havsbaden. Och nu i helgen åker vi på fest hos vänner i Linköping. Så vi tyckte inte  att det var något speciellt med just denna Torsdag.

Det fick jag ta en del diskussioner om på kontoret så till slut föll jag för grupptrycket och bokade in middag och bio åt oss. Vi såg ”Pitch Perfect” vilket är en fantastiskt film i sann Glee-anda.Valentines day 2013

Written by Jimmy Whoo in: Life,Movie,Outfit |

1 kommentar »

  • It’s a shame you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this fantastic blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will share this blog with my Facebook group. Talk soon!

    Kommenterat av: strona internetowa | 10 april, 2013

Leave a comment

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning