feb
09
2013

Healthweek noll zero

Vi har hälsomånad på kontoret. Det passar utmärkt då vi har otroligt stort bortfall pga sjukdom just nu. Vår hederliga after work på fredag är utbytt mot frukt och nyttiga avocadosmoothies. I tisdags hade vi personlig träning med världsmästaren Richard Seifert, han kommer även nästa tisdag och håller ett pass med oss. Igår var det lunchyoga för att hitta vår inre trädgård.

Både i söndags, onsdags och torsdags var jag själv iväg och simmade i nyöppnade Tyresö Aquarena. Första veckan är alltså passerad med väl godkänt i träningsbetyg. Ikväll har vi en avslappnad Mellofest hemma i soffan, detta efter att jag jobbat extra hela dagen. Imorgon blir det simning och jobb igen.World champion Richard Seifert

Written by Jimmy Whoo in: Hunk,Work,Workout |

Inga kommentarer »

Leave a comment

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning