jan
19
2013

All American Party

Igårkväll gick årets första fest av stapeln. Q4 skulle firas in. För er som inte vet har vi på kontoret en fest varje kvartal, allt planeras i största hemlighet av vår egen partykommittè, baseras på resultat och går i olika teman var gång.

Vi fick ledtråden att det var ”tillbaka till rötterna” och vårat bolag grundades i Chicago 2008. Vilket resulterade i en All American Party. Jellyshots, red cups och cheesy burgers, allt i en fantastiskt koreograferad kväll. Skön kombination av Prom night och College Fratparty…

Allt började på kontoret med två timmars Linedancing med två instruktörer. Riktigt skojj, och svårare än man tror. Sedan den obligatoriska gruppövningen. Svåra knep och knåp frågor, uppdrag att skriva om en låttext och framföra under middagen, ta gruppbild framför 5 utvalda ”Amerikanska ställen”, Texas Burger, Hard Rock Cafè, McDonalds, American Apparel och Fridays. Bygg ett känt Amerikanskt monument, person eller händelse av modell-lera.

Allt detta resulterade i att mitt fantastiska team tog hem segern och blev VIP resten av kvällen. Jag kan lugnt påstå att man mår som man förtjänar idag. Tror jag ska varva ned med en kvällsbio i city.

Jag har förresten burit fluga fler gånger detta år än jag gjorde på hela förra året, vilken bragd, inte ens ett Nyårslöfte. Bowtie Instagram

Three musketeers

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Party |

2 Comments »

  • Du skulle bara veta hur glad jag blev när jag upptäckte att du börjat blogga igen. Hurra!!!

    Kommenterat av: Johan S | 20 januari, 2013
  • Vad roligt. Men det är bara en mjukstart på året.

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 21 januari, 2013

Leave a comment

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning