Okt
22
2012

Big Bertha says Hello and Good bye…

Vi välkomnar Big Bertha till familjen, hon är den Holländska rosa Fatboys Brittiska gröna hustru. Jag vann henne som veckans medarbetare, vinnare två veckor i rad, jag känner mig stolt. Det var inte helt lätt att få med sig henne hem, eftersom jag åker kommunalt till och från kontoret. Mina små dvärgar här hemma är redan redo att lämna sin röda Dogboy för nya Bertha. Känns som att vi är som en hel Barbafamilj av färger och former…

Som ni ser har jag inte uppdaterat särskilt flitigt, det beror på att någon stal min Iphone i veckan. Så jag har inte varit uppkopplad alls den senaste tiden. Jag kanske är naiv som trodde man slutat stjäla telefoner? Den är ju ändå liksom spärrad genom min operatör, IMEI är låst från Polisen, Jag har Icloud och spärrat därigenom och den hade både tangent och Sim-kortslås. OM någon ens slår på den får jag ett mail om var den befinner sig,  allt innehåll raderas och det enda du ser på skärmen är mitt nummer som ber dig att ringa mig.

Med det sagt så vill jag bara meddela att jag är otroligt nöjd med mitt nya kontor, arbetet upptar det mesta av min tid och när jag inte är där har jag mitt ideella arbete som Mentor genom Hbtq-kojan vilket upptar resten av min lediga tid, då jag inte är på gymmet/simhallen och tränar eller försöker umgås med min andre hälft och våra hundar.

Min flextid är över, jag styr inte längre över min egen tid, bara över min kalender, men jag tror det blir dags att sätta punkt för mina uppdateringar. Jag har visserligen flera tilltänkta inlägg på lager och det kliar i fingrarna redan nu, men känner att det här inlägget blir punkten med stort P. Må gott, lev väl och tack för att ni besökt mig, och tack till alla företag som jag samarbetat med.

Written by Jimmy Whoo in: General |

5 kommentarer »

 • Så tragiskt det låter, men jag förstår att det tar för mycket tid!!!
  Kram mamma <3

  Kommenterat av: Dolores | 22 oktober, 2012
 • Hoppas du får en awesomedag!? :D

  Kika gärna in min blogg om du får lust :* Tror det finns något som kommer intressera dig ;)

  Puss!!

  Kommenterat av: SARAH CARLSTEN | 30 oktober, 2012
 • Sv: Suck! Så sjukt dåligt, haha. Jädrans kineser. Nej affärer ska det vara. Men bara det att jag sååå gärna ville ha de där byxorna då de är mina favvisar ^^

  Kommenterat av: Gaymasen | 4 november, 2012
 • Sv: Hahaha, wunderbar kommentar du skrev.

  Lycka till! Troligtvis inte jag som kommer välja ut en vinnare, skulle vara så svårt. :)

  Kommenterat av: Gaymasen | 16 november, 2012
 • Checka gärna in min nya blogg å lämna gärna en kommentar! Skulle vara guldvärt!
  Kram! nattstad.se/sofiaahl

  FIIIIN BLOGG! ♥

  Kommenterat av: Sofia♥ | 24 november, 2012

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning