Okt
13
2012

Firmafest

Man har hört en del rykten om festerna på mitt företag. Det är ribb-båtar, partybussar och helikopter-resor mot okänd ort. Man vet aldrig vad man ska förvänta sig.

Min första gick av stapeln igåreftermiddag. Hela Stockholmskontoret inklusive alla kontor runtom Sverige deltog. Första stopp var vår nya adress, där dubbelt så många antällda kommer att få plats. Indelade i lag gick vi frågerunda i city, med avslut på T-centralen. Där ser vi ett chartrat tåg med vårat företagsnamn. Bara att gå ombord. Vi rullar på med en bar-vagn (fri bar!) och en hel vagn med enbart dansgolv och DJ. Första stopp, Värtahamnen där vi kliver av och käkar grillbuffe mitt bland alla finlandsfärjor. Många funderade om det var en kryssning vi skulle iväg på? Men tåget rullade vidare och stannade i Uppsala. Där vi kliver av, dricker drinkar och festar vidare. Runt 00 är vi tillbaka på Centralen där taxi för oss vidare mot Sturecompagniet och Hells Kitchen där vi alla stod på listan för att köra natten lång….

En helkväll med andra ord. Det mest spännande var att vi aldrig under hela kvällen visste var vi skulle hamna, om vi ens skulle tillbaka hem, då hotellövernattningar inte är ovanligt på dessa fester…

Det var ett utmärkt tillfälle att sätta namn på alla kollegor. Kul ändå att både högre chefer och VD:n var med, alla på samma villkor.

Idag mår man som man förtjänar, men solen skiner och jag är redan upp på benen…

Written by Jimmy Whoo in: Party,Work |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning