Okt
12
2012

Fit Body Box

Efter en månad på nya kontoret och jag levererar redan på topp. Vann veckans tävling om vem som kunde prestera och leverera på mest och bäst. Nog för att jag är ny, men jag vann med god marginal mot de gamla rävarna….  Det blir liksom lite roligare att jobba hårt om man har en morot. Priset, en träningslåda med ett proffessionellt hopprep, kroppsanalytisk våg, stegräknare och bmi-måttband. Vi får väl se hur stor användning jag får av den, men hopprep är otroligt nyttigt som uppvärmning…

Jag som dessutom varit med och infört ett helt nytt Friskvårdsbidrag för alla anställda. Det här passar mig…

Written by Jimmy Whoo in: Work,Workout |

2 kommentarer »

  • Härligt, kul att få uppskattning för något man gör bra! :)

    Och sorry, hoppas frullen smakade trots händelsen jag delade med mig av ;-)

    Kommenterat av: Gaymasen | 14 oktober, 2012
  • Haha det är lugnt =)

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 14 oktober, 2012

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning