okt
10
2012

Pee or Poo ?

Alltså jag vet inte om jag blivit färgblind eller något. Häromdagen tyckte jag att dessa två kavajer skulle piffa upp höstgarderoben perfekt. Men hemma i mitt eget ljus framför spegeln ser jag bara en pissgul och ett bajsbrunt plagg som inte alls är den vision jag köpte.

Jag får väl göra det bästa av situationen. Till den mörkbruna har jag redan de matchande byxorna så jag skulle kunna använda på Halloween som en uppklädd bajskorv?

Fast om man kollar mingelbilder så ser jag att min kompis Simon bär upp sina bruna kostym galant, och Robert Pattinson gör det likadant, fast hans är snäppet snyggare…

Det är snart dags för detta kvartals firmafest,  och det blir min första på företaget. Jag vill inte smälta in i mängden av svarta kostymer så jag letar just nu passande alternativ. Jag ångrar att jag inte köpte den tillhörande kavajen till mina gammelrosa kostymbyxor, det hade varit en perfekt look. Lite som en manlig Legally blonde

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Shopping,Style |

Inga kommentarer »

Leave a comment

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning