sep
10
2012

Måndag

Jag är så otroligt nöjd med min nya position. Så här första dagen känns det lite som en lekstuga och något vettigt har inte riktigt blivit gjort. Men jag är ju fortfarande under upplärning. Det är ett väldigt skönt gäng jag hamnat i och jag känner att vi kommer att trivas ihop länge till.

Något jag kommer att sakna dock är flextid. Jag som är van att arbeta när jag känner för det oavsett tidpunkt tycker inte att Kontorstid är alltför upphetsande. Strikta rutiner trodde jag att jag skulle sakna, men jag börjar vänja mig vid frihet under ansvar. Som sagt, ombyte förnöjer….

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Work |

2 Comments »

  • Har också gjort min första dag på mitt nya jobb!!!
    Fast egentligen är det ju nygammalt…
    Men har gått från poolen till en fast rad…

    Kommenterat av: Dolores | 10 september, 2012
  • Vad roligt!

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 11 september, 2012

Leave a comment

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning