sep
07
2012

Hamilton 2

Ikväll var det dags för Hamilton 2 premiär på bio. Som jag sett fram emot hur länge som helst. Läste dock i alla tidningar att den fått bottenbetyg, även bland vänner som redan sett den. Visst, mycket av filmen känns som deja-vu, redan sett och lite förutsägbart är det. Men det är filmat riktigt bra och skådespelarna gör sitt jobb trovärdigt och den är spännande så något bottenbetyg får den inte, mitt emellan topp och bott iaf.

Eftersom jag själv medverkat vid flertalet filminspelningar brukar jag hålla koll på bioduken var saker och ting är filmat, sk. locations. Oftast är det inte så svårt, men jag kände mig lite vilsen här i Hamilton 2, tills jag läste ett intressant inlägg på Facebook. Många av locations är återanvända från Hamilton 1. Därför man har en deja-vu känsla genom stora delar av filmen…

Written by Jimmy Whoo in: Movie,Outfit |

Inga kommentarer »

Leave a comment

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning