Sep
02
2012

Söndag

Vilken fantastiskt natt. Det är nästan underbart att sova borta. Visst är det lite ensamt utan Johan och de små hundarna, men att bara få vakna av sig själv, utan att någon tass springer över kudden, vardagslyx.

Igårkväll valde jag att simma en kilometer istället för att hänga i baren. Även om dansgolvet var vägg i vägg med poolen så var det bara positivt. Tung bas-musik medan man simmar i dimmat ljus, helt ensam i hela lokalen. Det går inte att beskriva känslan. Magiskt.

Därför ställde jag klockan på 06 imorse och tog ett morgonsim innan frukost också. Inte lika magiskt, mycket mer sömnigt men ack så uppfriskande. Är redo för en ny dag av föreläsning i hbtq-normer och normkritiskt förhållningssätt. Intressant!

Written by Jimmy Whoo in: Life,Work,Workout |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning