aug
31
2012

Fredag

Imorse bjöd H&M Hamngatan in till frukost och shopping. Jag var inte sen att haka på. Prova lite höst-nyheter på trend men inget jag fastnade för just nu. Provade en blockfärgad skjorta som jag gillade, en röd och en grön ärm, perfekt om man inte kan höger och vänster. Det kan jag visserligen, men det är lite roligt, men jag vet inte om man känner sig som en clown eller inte?

Efteråt var jag på Arbetsförmedlingens speeddating. Man fick träffa arbetsgivare på korta intervjuer. Det var otroligt mycket folk där, och det känns inte riktigt som att man fick någonting vettigt sagt överhuvudtaget. Det fanns dock ett jobb jag var intresserad av. Men det får vi se vad som händer med.

I helgen åker jag bort. Konferens i Skärgården. Hotell och spa är bokat!

Written by Jimmy Whoo in: Outfit,Party,Shopping,Style |

Inga kommentarer »

Leave a comment

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning