Aug
30
2012

Tyresö Simhall

Jag var som sagt och tränade igår eftermiddag. Simmade en kilometer, vilket är 40 längder i bassängen. Sedan var jag helt slut i hela kroppen. Tog en lång dusch och bastu-stund innan jag begav mig hemåt. Kände mig otroligt nöjd med mig själv.

Det enda jobbiga var att  det var 14-åringar som hade träning i samma bassäng. Där flyger de fram som fjärilar medan man själv pustar och stånkar med bröstsim. Jag kanske ska gå på pensionärernas simstund sent på kvällen istället, då släcker de ner, tänder levande ljus och spelar lugn musik. Det kanske passar mig bättre, innan jag kommit igång på riktigt.

Det är iaf en bra början. I Januari 2013 blir det ändå bättre när Tyresös nya badhus slår upp portarna. Nytt och fräscht, för det här gamla är något sunkigt. Jag kanske ska hålla mig till Forsgrenska badet vid Medborgarplatsen tills dess, där jag vanligtvis brukar träna.

Written by Jimmy Whoo in: Style,Workout |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning