Aug
29
2012

Medley

Det är andra gången denna vecka jag tar mig i kragen. Den här gången tar jag av mig kragen, nästan allt klär jag av mig dessutom. Jag ska börja motionssimma igen. Det var väl på tiden, har inte gjort det sedan jag bodde i Vasastan.

Simma är nog den mest harmoniska träningsform jag känner till. Det enda jobbiga är att man inte får ha den musik man själv vill. Finns visserligen vattentäta mp3-spelare, men det känns lite klumpigt att ha med sig i bassängen.

Jag hoppas det inte blir en engångsförteelse, bara för att jag har en free coupon som skräpat i börsen ett tag. I Tyresö simhall får man medlemskap för 108:- per månad och för det får man simma hur mycket man vill. Det är inte alls särskilt dyr träningsform.

Written by Jimmy Whoo in: Workout |

1 kommentar »

  • Heja heja!

    Kommenterat av: Emil | 29 augusti, 2012

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning