aug
28
2012

Tisdag

Eftersom shortsen är undanstoppade har jag plockat fram alla nya byxor. Dessa är från Jack&Jones, och en helt ny modell för mig, lite baggy. De kanske inte ser så baggy ut, men för mig är de det, lite större över låren och hänger i rumpan. Vanligtvis använder jag bara slimmade jeans, men fick för mig att prova dessa. De är dessutom skruvade i benen så det känns lite annorlunda att bära dem.

Jag vet att G-star haft modellen i flera år, men G-star har blivit för hypat och overprized så jag använder inte mina så mycket längre.

Jag ska förresten på Intervju idag. Toknervös, så länge sedan man var på det liksom.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Work |

Inga kommentarer »

Leave a comment

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning