Aug
25
2012

Layout

Yrkesskadad som jag är så brukar jag faktiskt tänka tanken både en och flera gånger medan jag kollar på tv. Hur planlösningen går ihop, oftast gör den inte det. Hus och lägenheter är ju oftast inspelade i studio så fönster och dörrar brukar inte stämma med verkligheten om man börjar tänka efter. Fast jag är tydligen inte ensam om att hitta på planlösningar i huvudet, det finns fler som tänker likadant och de har ritat ner några kända boplatser.

Om jag får säga det själv så tycker jag Carrie Bradshaw från Sex and the City har en underbar och praktisk planlösning på sin lilla lya. Alltid funderat hur sjutton de placeras hennes kök. Perfekt för ett singelhushåll i NYC.

Written by Jimmy Whoo in: Life,Tv- series,Work |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning