Aug
22
2012

Magic Mike

Min mor Dolores ville gå på bio ikväll. Den enda film som jag och Johan inte sett och som vi verkligen vill se är ”Magic Mike” så det fick bli den! Och vilken fantastisk film, helt i min smak. Som en 2000-talets ”Studio 54”. T.o.m. mor gillade den.

De har verkligen lyckats fånga alla aktuella hunks och få dem att klä av sig. Roligt också att se gays spela straight på bioduken. Jag tror jag ska signa både Johan och mig själv till en strip-aerobicskurs till helgen…

Written by Jimmy Whoo in: Movie |

4 kommentarer »

 • Ja,den var verkligen bra!!!

  Kommenterat av: Dolores | 22 augusti, 2012
 • Tack för ikväll…Kram ♥

  Kommenterat av: Dolores | 22 augusti, 2012
 • Haha åh den vill jag också se!

  Kommenterat av: Gaymasen | 24 augusti, 2012
 • Then DO it! .-D

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 24 augusti, 2012

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning