aug
21
2012

Robinson Revanschen

Medan alla andra kollade på Dallas såg jag på en annan klassiker; Robinson. Om det är något tv-program jag skulle vilja vara med i så är det Robinson, det skulle vara en utmaning.

Vet inte om jag tycker det var så roligt att se gamla deltagare igen. Jag hade nog hellre sett nya ansikten i rutan, men det är väl skojj för dem att få sin revansch.

Just nu ångrar jag vårat val av parabol istället för inspelningsbar box. Tv-play kommer vara min närmsta vän framöver då det mesta jag vill se verkar gå på samma tv-tid.

Vad säger ni, ska vi öva på att bygga kojja?

Written by Jimmy Whoo in: Life,Outfit,Tv- series |

3 Comments »

 • Hej!
  Jag heter Emil och har utvecklat tjänsten SMS-Länkar som du kan läsa om på http://www.smslankar.se. Jag skulle gärna komma i kontakt med dig för att diskutera ett eventuellt samarbete.

  Emil, SMS-Länkar.

  Kommenterat av: Emil | 21 augusti, 2012
 • Jag säger detsamma. Robinson är det program jag skulle vilja vara med i mest av allt. Var på casting och allt för det programmet förut men kom tyvärr inte med. Det var mitt när jag skulle ta studenten och allt så jag velade mycket om det verkligen var det jag ville då jag skulle missa min student och allt så visade inte riktigt att jag ville det 100 %. Men min vän Marcus var med där förut istället. Älskar att titta när det är folk jag känner i år hejjar jag på Anna. Älskar årets Robinson, mer fokus på tävlingar istället för svält och intriger. 😀

  Kommenterat av: Gaymasen | 24 augusti, 2012
 • Jaa, Go Anna!! GO ANNA! 😀

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 24 augusti, 2012

Leave a comment

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning