Aug
16
2012

Fritidshus

Det är otroligt mycket jobb med ett fritidshus. Särskilt eftersom vi redan bor i villa och har allt merjobb där också. Man får ta vara på all tid som går. Trots semester går vi upp redan vid kl 07 för att börja måla. Det tar i princip en heldag att få klart en sida då ladan är så stor. Sedan har vi flera uthus på gården som behöver snyggas till, men det får nog bli nästa säsong.

Det är även dags att ta itu med insidan av huvudbyggnaden. Det ska muras och sätta in en helt ny kamin som får värma oss om vintrarna. Det är dock något jobbigt att arbeta inomhus när det är 20 grader och strålande sol utomhus. Solstolen ser otroligt lockande ut.

De små gillar att det är glasdörrar vid verandan så de kan spana ut på alla nyfikna grannar som går förbi.

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Life,Summer holiday |

2 kommentarer »

  • Har ni köpt hus ?:)

    Kommenterat av: Sanna | 17 augusti, 2012
  • Det är vårat hus ja!

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 17 augusti, 2012

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning