Aug
08
2012

Travelling

Det känns som att vi har rest hela natten. Kom fram vid 02:30 inatt, men det blev mörkt redan vid kl 20 så då kunde man inte läsa bok längre i bilen. Vi har dessutom tre hundar, en katt och en lillasyster med. Jag som är allergisk, mot katter alltså, men jag satt så långt bort som möjligt från henne. Det är dessutom premiärtur för Herkules i bur, vilket gick över förväntan bra.

Vi har förberett honom en vecka innan. Vi ställde buren, utan tak på Herkules sovplats, och han insåg ganska snabbt att han skulle sova där, efter 3 nätter satte vi på taket och efter 5 nätter även burdörren, sista natten innan avresa sov han med burdörren stängd. Han pep lite första kilometrarna i bilen men sen sov han hela resan. Charlie är ju bur-van sedan länge.

Det är praktiskt med småhundar då man kan stapla burarna på varandra. Amigo däremot, Lolas hund, han tar ju upp mest plats. Lola jobbar extra på Statoil så jag tror vi stannat på varenda en på vägen upp för att shoppa något litet så hon får bonus. De har iaf världens minsta toaletter på Statoil i Härnösand.

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Outfit,Summer holiday |

5 kommentarer »

 • Igen? Vart ska ni nu?:)

  Kommenterat av: Sanna | 8 augusti, 2012
 • Bra med små hundar som man kan lasta på höjden ;-)

  Kommenterat av: Mormor Lotta | 8 augusti, 2012
 • Första gången för Herkules i bur, men han har sovit i den en vecka för att bli van så han piper inte så mycket ljust nu

  Kommenterat av: Jimmy Whoo | 8 augusti, 2012
 • Han ser inte allt för missnöjd ut.

  Kommenterat av: Mormor Lotta | 8 augusti, 2012
 • Naaaaw sötisar. Alltså hundarna!! Hahaha

  Kommenterat av: Sanna | 8 augusti, 2012

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning