Aug
03
2012

Loreen Live remix

Jag gillar Loreen live, men de två gånger jag sett henne har hon varit 40 min respektive 30 min sen. Båda gånger var hon avslutande artist, det blir liksom värsta mood-killer när man blir ståendes och bara vänta, när man t.ex. ser på hennes Twitter och Facebook att hon var redo och taggad för att uppträda redan en timme innan. Why wait liksom!

Fick inte till någon bra video från Loreen på Pride, men hon körde samma sköna remix av Euphoria på Orsa vattenfestival så jag lägger ut den videon istället, som jag efter många om och men lyckats föra över från mobilen. Har fått felmeddelande varje gång jag försökt föra över. Men nu ska den fungera, tyvärr inte hela videon eftersom jag var tvungen att korta ner avsevärt för att få det att fungera.

Written by Jimmy Whoo in: Music,Party |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning