Jul
22
2012

Orsa Vattenfestival

Liten bildbomb över kvällen på Vattenfestivalen. Jag är dock något besviken eftersom vi hade så mycket att göra i huset missade vi alla vattenshower och uppvisningar som var under dagen, men vi fick det bästa till sist, 40 min sen kom Loreen och tog alla med en storm. Körde några låtar jag faktiskt aldrig hört innan och slutade med en skön remix av Euphoria. Har den som video på mobilen, men den vägrar låta sig laddas upp. Får fixa det hemma.

En kväll och tre olika looks, fråga mig inte hur man lyckas… Men kvällen började i strålande sol och tempen gick sakta nedåt så fler plagg åkte på.


Written by Jimmy Whoo in: Life,Music,Party |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning