Jul
03
2012

Finders keepers ?

Igårförmiddag på väg till jobbet råkade jag av en slump hitta en Macbook med tillhörande Marc Jacobs-fodral. Plockade upp dem och funderade vad jag skulle göra. Rådfrågade några vänner. Var lämnar man in upphittat liksom ? Öppnade datorn och den var redan påslagen, någons e-mail var det första jag såg. Kändes verkligen som om man snokade i någons privatliv. Men deckaren i mig var tvungen att veta, skickade iväg ett e-mail och genast fick jag svar tillbaka. 3 timmar senare på Slussen mötte jag upp en lycklig tjej som fick sin kära dator tillbaka. Dagens goda gärning. Jag tror på Karma, goda gärningar kommer igen tids nog.

Written by Jimmy Whoo in: General |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning