Jul
01
2012

Söndag

En söndagspromenad runt ön var länge sedan vi gjorde. Längs havet, över berget och genom dalen, blev lite över en mil på 2 timmar i lagom takt. Stannade vid busskuren några stationer bort från oss där det finns ett litet bibliotek. Jag lämnade av några böcker som jag redan läst och hittade även en som jag tog med mig hem; Callgirl på Manhattan. Typiskt min genre.

Jag tänkte dessutom vara smart och bli brun samtidigt så jag smorde in mig med coccosolja. 5 min in på promenaden gick solen i moln och det enda jag fick var miljarder småkryp som festade på min stackars bleka hy.

Nu medan jag skriver detta öppnade himlen sig och regnet öser ner. Kanske blir en utedusch ikväll?!

Written by Jimmy Whoo in: Books/Reading,Outfit,Workout |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning