Maj
27
2012

LOL

Sf Park förhandsvisade filmen ”LOL” med Miley Cyrus & Demi Moore idag på Morsdag. Så jag gick, utan mor, för hon kunde inte följa. Vilken perfekt film för denna dag ändå. I love High school-filmer, och denna var inget undantag, förutom att den kanske var bättre än bäst. Den var liksom som en berg och dalbana rent känslomässigt, och man kan verkligen sätta sig in i hur Lola känner sig. Tonårsproblem i sitt esse. Detta är definitivt en film man bör se i sommar!

Look: Pikètröja; Gucci, kortbyxor; h&m, carshoes; Gucci.

Biopremiär 13 Juni.

Written by Jimmy Whoo in: Movie,Outfit |

2 kommentarer »

  • <3

    Kommenterat av: Dolores | 27 maj, 2012
  • Gulliga ni är ♥

    Kommenterat av: Dolores | 27 maj, 2012

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning