Maj
14
2012

The End

Omg, I can not believe it’s over! Jag har precis fått hem sista, det absolut sista avsnittet av Desperate Housewives. Jag vill spara på det, men samtidigt vill jag slänga mig över det och se, hur har de fått till slutet, blir man nöjd eller vill man ha mer ??!! Det är dessutom ett dubbelavsnitt så extra mycket tv-tid. Självklart vill man ha mer, men vad ska man nu längta efter?

Written by Jimmy Whoo in: Tv- series |

2 kommentarer »

  • Datter og bror er heeeeeeeelt ødelagt over det er slut :( synd for jer alle! Jeg har ikke set et eneste afsnit :D

    Kommenterat av: ann | 14 maj, 2012
  • Jag tycker det är jättetråkigt at det är slut :( men det va et bra avsnitt :D

    Kommenterat av: Thale | 14 maj, 2012

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning