Apr
28
2012

Marc by Marc Jacobs sale

I helgen har Marc by Marc Jacobs utförsäljning i Tvålpalatset vid Mariatorget. Jag var där och kikade lite redan vid öppning. Galet mycket folk där inne, tänk er filmen ”En Shopaholics bekännelser”, där har vi en perfekt beskrivning. Jag lyckades dock hitta en supersnygg Datorväska som jag tänkte ”I’ll buy This and only this”.

Ställde mig glatt i kön, och humöret dalade rakt nedåt då jag efter 1 timme fortfarande inte nått fram till kassan. Det bedrevs byteshandel bland rutinerade kvinnor i kön. Bäst fynd hade en tjej brevid mig gjort, en riktigt läcker handväska, ganska basic, passar till allt, 10 000:- nedsatt till 1500:-.

När jag efter 2 timmar kom fram till kassan hade jag inte längre bara en datorväska i famnen, utan lyckats hitta 5 t-shirt, 2 par kalsonger, 3 scarfes, 2 väskor och två hundkoppel. Allt eftersom folk droppade av saker som de ångrat sig. Till min fasa stod det en stor skylt vid kassan ”Endast 5 plagg per kund”. Då förstod jag varför man struntat i att köpa allt som låg där.

Snabb beslutsångest och lite genomgång i skallen så blev det till slut 3 tischor, en väska och en scarf i min shoppingpåse. Sorry Charlie och Hercules, det får blir Marc Jacobs-koppel någon annan gång…

Min Scarf däremot har nog världens längsta märkesnamn, lyssna på det här; Jacobs by Marc Jacobs for Marc by Marc Jacobs in collaboration with Marc Jacobs for Marc by Marc Jacobs

 

Written by Jimmy Whoo in: Shopping |

2 kommentarer »

  • Hej, hur fick du inbjudan till detta? Någonstans man kan registera sig för kommande gånger?

    Kommenterat av: Tina | 30 april, 2012
  • Just denna fick jag nys om via Emma på Expressen mode.

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 30 april, 2012

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning