Apr
18
2012

D.I.Y.

D.I.Y. -  Do It Yourself. Jag fick fnatt igårkväll. Så less på alla mina vårjackor så jag klippte sönder dem. Eller ja, jag sprättade försiktigt upp ärmarna på min kära parkas från Topshop, och likadant med en gammal skinnjacka som jag aldrig använder längre. Sedan tog jag symaskinen och satte dit skinnärmarna på min parkas och så blev det en ny fräsch vårjacka. Visserligen fanns sådana att köpa redan förra året, men nu kommer jag att rocka den…

Det blev inte lika snyggt med parkasärmar på skinnjackan så det skippade jag. Blev iaf en skinnväst, som jag troligtvis aldrig kommer att använda, någon som vill ha den?

Inspiration HÄR och HÄR.

Written by Jimmy Whoo in: Style |

1 kommentar »

  • Johan o Jimmy är mina finaste farbröder,tack för allt fint jag fått av er. Kom o lek med min hamster Otto nån dag,men lämna dem där busia hundarna hemma annars blir Otto alldeles rädd. ♥♥

    Kommenterat av: Agnes | 18 april, 2012

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning