Mar
31
2012

Orsa Grönklitt

Tänk att vi kom iväg till fjällen till slut. 2 Bögar, 3 hundar, 1 katt och en lillasyster, sjuttionelva kisspauser senare intog vi skidstugan vid 02 inatt. Det satte dock inte stopp för våra planer att vara i backen 9.30 då de öppnar.

Vi har haft strålande sol hela dagen, riktigt skönt väder för alpin åkning. Det gick över förväntan då allas vår kunskap om slalom legat i dvala minst ett årtionde. Det bästa av allt är att vi hinner göra klart våra backar innan påskrusningen ens hunnit börja.

Jag älskar mina gula byxor, de är så fräscha i backen. Lola vägrade färg och kör på helsvart. Johan lyckades jag endast övetala till lite röda inslag. Just nu har vi kommit hem från pre-after-ski och jag ska genast börja med lite extrem yoga för jag känner någon hemsk värk smyga sig på i varenda lem i kroppen…

Written by Jimmy Whoo in: Style,Workout |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning