Mar
30
2012

So many choices

Svart, vit, grå, beige, sand, brun, khaki, grön, gul, blå, röd, orange, lila eller rosa. Ja vad sjutton ska man välja egentligen ? Skidkläder var ju svårare än jag trott att få tag på. Det negativa är att säsongen är över, utbudet är magert och storlekarna obefintliga. Det positiva är att allt som finns kvar är på super-rea. Det gäller bara att hitta något som passar. Så fort jag hittar min storlek så gillar jag inte färgen och vice versa. Det slutliga valet står mellan ett par snowboardbyxor i denim-imitation eller ett par goretex byxor i starkt lysande gult.

Jacka la jag ner, för det fanns inte en enda matchande, allt var omaka. Jag satsar på någon snygg tröja med flera lager under. Nu ska jag bara hämta ut mina nya skidor som varit på service, sedan är iaf jag redo för backen!

Det ser ju soligt och fint ut i backen, snö finns också. Toppen!!

Written by Jimmy Whoo in: Shopping,Style,Workout |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning