Mar
25
2012

Hågelby Slott

Det blev en utflykt till Alby idag, inte Alby Friluftsområde i Tyresö, utan förorten Alby i Botkyrka Kommun. Vi skulle umgås med en vän från Södertälje så vi möttes halvvägs, typ. Alltså, Alby i sig är ju inte särskilt attraktivt, men om man tar en 5 min promenad från det paraboltäta miljonprogrammet så hamnar man i en helt annan miljö, Hågelby Slott och sjön Aspen där vi tog oss en milslång promenad i solen.

Riktigt bra vandringsled, mycket träskmark, men fina uppbyggda gångvägar. Hundarna tyckte om det iaf, och de gillade att hälsa på fåren och grisarna som huserade vid Hågelby.

Alby vs. Alby

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Workout |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning