Mar
24
2012

Mood Stockholm

Igår öppnade ännu en galleria i Stockholm city. Inte ännu en tänker väl ni?! Men jag besökte den idag, Mood Stockholm, och kan garantera att ni inte sett något liknande tidigare. Det är skönt med en galleria som inte har de vanliga, samma gamla kedjor, här är varje butik något nytt, något man inte sett tidigare. Det känns väldigt uppfriskande med nytänkande.

Jag hade egentligen helt andra ärenden i city, så det blev bara ett hastigt besök på Mood, då det är löningshelg och många som är nyfikna så gick det knappt att ta sig fram där inne på de tre planen. Tog en långpromenad längs Strandvägen med hundarna i solen. Charlie skällde till sig ännu en ny jacka på chicdog och Herkules åt en glass.

Ikväll får vi besök, och det är tänkt att vi ska grilla, utomhus. Filtarna och terrassvärmarna står redo att förgylla kvällen.

Written by Jimmy Whoo in: Dogs,Outfit,Shopping |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning