Mar
22
2009

Sommar på Ikea

Imorse innan klockan slagit 10:00 hade jag och Cosmo hunnit med långpromenad med Herkules och sett på en komedifilm "Rolemodels". Det är inte likt Cosmo. Skärgården är bra för honom. I sommar bygger vi en liten gäststuga där han kan husera.

Efter det begav vi oss mot Kungens kurva, Cosmo behövde lite blommor och småkrafs till sin lya. Jag fick tag på en ny sovrumsmatta. En grön lurvig sak, som en gräsmatta ungefär. Skönare att kliva på den på morgonen istället för ett kallt golv.

Dags att röja upp lite i stugan, imorgon kommer gubbarna som ska koppla in kommunalt vatten åt oss, äntligen!
Den gröna sommarängen har flyttat in i mitt sovrum!

Vi passar även på att gratulera Emma på mitt arbete, hon fyller år idag. Imorgon är hon dock ledig från jobbet.

Written by Jimmy Whoo in: Style |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning