Feb
24
2012

Behind the scenes

Gårkvällens photoshoot var i en mysig liten studio på Södermälarstrand i Münchenbryggeriet. Skön musik dundrade genom väggarna från ovanvåningens festlokal. För att inte berätta alltför mycket så var det ett fotojobb för en tidning, I’m on the cover!!

Först och främst, att jobba med en Art director och en fotograf som båda är perfektionister, you’re doomed to some overtime. Själv börjar man bli rutinerad och försöker leverera så mycket som möjligt för att underlätta deras arbete.

Det skulle inte bara vara en coverbild, utan även ett mittuppslag och allt skulle filmas till en ”behind the scenes” för tidningens Ipad-version. Verkligen jätteskojj med filmkameror i varenda hörn. Som Big Brother fast i studion.

Ledord för min look var apatisk, zombie och business. Försök få ihop det till ett bra ansiktsuttryck! Men det var riktigt skojj och det färdiga resultatet kommer i april…

Written by Jimmy Whoo in: Life,Work |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning