Mar
23
2009

På rymmen

På rymmen, minns ni det där programmet på Tv4 för några år sedan? det hade premiär idag igen, en liten comeback. Johan hade med sig Herkules på arbetet imorse. Herkules fick snällt sitta på kontoret hela dagen. Tills någon glömde stänga dörren. Då tog han sin chans. Sprang ut i butiken, och skrämde gamla tanter i kassalinjen och vidare ut i Tyresö Centrum med svansen mellan benen. Johan fick höra sig själv bli påkallad i högtalarna. Fick gå ut i centrum och leta, Herkules satt och spanade på H&Ms butiksfönster. På en vissling kom han däremot och hoppade upp i husses famn. Duktigt jobbat!
Prison Break, dog edition
Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning