Feb
17
2012

h&m Club

Något jag tröttnat på är H&M’s så kallade erbjudanden som de skickar hem i brevlådan. De är ALLTID riktade till damavdelningen. Jag tror aldrig det kommit ett specifikt riktat till männen. Som igår, kom den här hem, 20% på all kosmetika, I don’t do makeup, 20% på damunderkläder, again I don’t do womens department, och 20% på valfri avdelning, som en gardering att alla får något iaf. Men varför tre erbjudanden som kvinnor kan använda, och endast en åt mig som kund, som ni faktiskt har skickat hem den till ?

Mittenkupongen skulle ni lätt kunna ändra till 20% på valfri vara på dam ELLER Herr-underkläder, så att fler kan bruka den. Eller varför inte bara göra om häftet helt och hållet, 20% på valfri herrsko, 20% på valfri kalsong och 20% på valfritt herrplagg ? Och så skickas det ut till alla manliga kunder. Inte bara en generell som blir blaha blaha blask och åker i soptunnan hos hälten av alla som får den, för den inte riktas till rätt kundgrupp?

För någon vecka sedan fick jag hem en kupong, som gällde rabatt på en damtröja. Varför skickas det ens ut till mig ? Varför skriver de helt enkelt inte valfri dam eller herr tröja ? Spara på några träd i skogen och håll koll på era medlemmar!

Written by Jimmy Whoo in: Shopping |

2 kommentarer »

  • Bra rytet av dig men skicka vidare till den som har hand omét.Kramar

    Kommenterat av: Christina | 21 februari, 2012
  • Ett riktigt gnällmail.. :-D

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 21 februari, 2012

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning