Feb
15
2012

Shoo Bre

Bio för tredje kvällen i rad, förhandsvisning av svenska filmen ”Shoo Bre”. Handlar om förortsproblem, kulturkrockar och vänskap över gränserna. Väldigt berörande faktiskt. Regissören Djengo Esmer och huvudkaraktären Anestis Mavromatedis (Elias) var där och presenterade filmen.

Denna kvällen lyckades fick vi få med oss vår vän Sanna. Hon som alltid har något spännande att berätta. Just nu är hon med i en annan filminspelning som jag inte kan berätta något om. Både hon och jag gillar att medverka i svensk film.

Shoo Bre har biopremiär 24 Februari.

Lite mer hud kan du visa Sanna….

Written by Jimmy Whoo in: Movie |

1 kommentar »

  • men fyyyyyyyyy vad hemsk bild XD

    Kommenterat av: Sanna | 16 februari, 2012

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning