Feb
13
2012

War Horse

Kan man gå på bio ensam? Svar; Ja det kan man. Jag hade två biljetter till förhandsvisningen av ”War Horse” ikväll. Men ingen kunde följa med mig, så jag gick ensam. Eller, jag åkte buss 1,5 timme för att gå på bio ensam för Johan behövde bilen.

Mitt i filmen fick någon ett epileptiskt anfall så hela salongen fick utrymmas i väntan på ambulans. Som tack för besväret fick man två nya fribiljetter till valfri film. Den här visningen var också gratis, så jag gick på en gratisbio och fick ytterligare gratisbiljetter, superbra alltså. Men, när jag kom tillbaka till min plats hade min granntant lagt beslag på min plats, eller jag hade ju två, de två bästa i hela salongen (mitten av mitten med extra benutrymme), vilket hon noterat. Jag hamnade i ordfejd med henne och hon vägrade flytta sig eftersom hon tydligen visste att ingen sitter på den platsen och så började filmen igen så jag fick ge mig. Men vilken idiot som helst fattar väl att man inte flyttar på någon annans saker för att man själv vill sitta där? Hon hade ju inte ens biljett för MIN plats, j*vla pucko alltså. Jag hade två platser, trots att jag var ensam.

Nog om det. Det var en sevärd film. Ett bra sätt att få tjejer och se krigsfilmer. Riktig snyftare. Biopremiär den 24 Februari.

Written by Jimmy Whoo in: Movie |

2 kommentarer »

  • Bra, Jimmy….men vilken tjej alltså!!!!

    Kommenterat av: Dolores | 14 februari, 2012
  • mmm det var ingen tjej, det var en kärring :-D

    Kommenterat av: Jimmy Whoo | 14 februari, 2012

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning