Mar
25
2009

Såld!

Jag har sålt min själ to the devil, igen, only to  wear Prada! Det är inte lika hemskt som det låter. Jag har alltså sålt min kropp, det är inte första gången, åt Astra Zeneca. De får testa en ny medicin på mig. Det är helt ofarligt, jag är den 75:e människan som de provar på, och hittills har de inte hittat några biverkningar, förutom illamåenda och kräkningar. Men jag kommer endast att få 25% av den dosen som då kräkningarna uppstått. Jag och 7 andra söta gossar var på infomöte och provtagning idag på Huddinge Sjukhus i Flemingsberg. Fick reda på att jag har 104% lungkapacitet, vilket är utmärkt för denna studie!

Jag kan verkligen rekommendera detta. Såklart att det inte är 100% säkert men näst intill, jag skulle heller aldrig vara med i den grupp som är de första människorna de provar på utan jag är alltid med i slutfasen då de nästan är helt klara.

Om du är kille, fullt frisk, helst rökfri så kan du också söka HÄR. Man får minst 5-siffrigt betalt beroende på omfattning och hur länge man behöver vara med.
Written by Jimmy Whoo in: Life |

Inga kommentarer »

Lämna en kommentar

(C): JIMMYWHOO.SE |

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification
Anpassad sökning